Похід 09-2021

9 вересня 2021 року традиційний похід у коледжі відбувся у рамках відзначення двох таких свят:  Всесвітього дня надання першої медичної допомоги та Дня фізичної культури і спорту в Україні, що проводяться щорічно в другу суботу вересня.
Усі заходи, проведені на локаціях, мали на меті навчити студентів діяти правильно,  чітко, розумно, щоб шляхом проведення необхідних найпростіших медичних заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити розвиток можливих ускладнень. Студенти  вчилися надавати домедичну допомогу підручними засобами при електротравмі, при хімічних опіках, переломах, попаданні чужородного тіла, робити серцево-легеневу реанімацію дорослим і дітям, накладати шини, пов'язки,  перекладати у стабільне положення,  на ноші, переносити  травмованих та інше. Дякуємо  Центру екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф  за надані підручники. А Лебединській станції  ЦЕМД та МК за те, що познайомили майбутніх медиків з облаштуванням автомобіля екстреної  допомоги та навчили практичним діям. 
Після традиційної польової каші,  що була зварена кашоварами, обіду на свіжому повітрі та відпочинку,  студенти взяли активну участь у спортивній естафеті, у яку були включені   і завдання з  медицини: перекладання у стабільне положення,  перенесення потерпілого на лямках, на ношах. Студенти  змагалися у волейбол, футбол, дартс. А перетягування канату викликало жваве зацікавлення, адже за перемогу - першочергова поїздка на автобусі додому.
День фізичної культури  і спорту - це свято здорового способу життя, краси фізичної та духовної. Адже сьогодні ще і Міжнародний день краси.  А, як відомо, найкрасивіші студенти  нашого медичного коледжу.