Конкурс професійної майстерності 11-2018

     "Навчаючи вчуся". Такий девіз студентів медичного училища. Упродовж кількох днів старшокурсники навчали першокурсників та другокурсників робити пов'язки. І ось настав день, коли студенти 1-2 курсів зустрілися на конкурсі професійної майстерності з виконання навичок з десмургії, де було визначено кращих студентів 1 та 2 курсу та їх "учителів". 
     Наступним кроком було завдання для четвертокурсників "Кращі бригади екстреної медичної допомоги", команди дівчат та хлопців, розіграти складну ситуаційну задачу на сортування поранених, надання невідкладної медичної допомоги. Краще справилися – хлопці. 
     Студенти працювали на конкурсі професійної майстерності точно, швидко, злагоджено, вірно "надавали невідкладну допомогу потерпілим під час ДТП". А через кілька місяців ці студенти будуть діяти вправно в реальних умовах.
     Наша гордість - наші випускники. У конкурсі професійної майстерності -вони кращі. А члени журі на нашому конкурсі – серйозні викладачі та фельдшера екстреної медичної допомоги м. Лебедина.