Правила прийому 2022 затверджено на педагогічній нараді

     24 січня 2022 року на засіданні педагогічної ради було розглянуто та затверджено Правила прийому до вступу до Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка та Положення про приймальну комісію коледжу.
     Відповідальний секретар приймальної комісії повідомила про особливості вступної кампанії цього року.  Тепер для подачі документів абітурієнти на базі 9 і 11 класів повинні створювати електронні кабінети.  Документи подаються у терміни, установлені Умовами та Правилами прийому. Для вступу у коледж абітурієнти на базі 9 класів здають вступні іспити з української мови (перший предмет) та біології або історії України (другий предмет). Одинадцятикласники можуть подати  результати ЗНО з української мови (перший предмет) та біології або математики або історії України (другий предмет). Або абітурієнти можуть здавати вступні іспити з цих предметів. Крім того, випускники різних університетів, коледжів минулих років, які бажають змінити професію, отримати фах медичної сестри/медичного брата або фельдшера, можуть вступити до медичного коледжу,  здавши вступні іспити  з перерахованих вище предметів. Якщо з моменту закінчення навчального закладу пройшло більше 8 років, то вступити можна навіть на державну форму навчання.
     Відповідно до Умов та Правил прийому  певні категорії абітурієнтів користуються пільгами. У коледжі організовані предметні екзаменаційні комісії, Апеляційна комісія. 
     Всю детальну інформацію можете отримати у Приймальній комісії коледжу.