Гурток «Оксамитові рядки» - 2018

     В училищі вже не один рік плідно і творчо працює поетичний гурток «Оксамитові рядки», учасниками якого є студенти перших- четвертих курсів, які мають хист до написання віршів. Учасники гуртка співпрацюють з творчими учнями шкіл міста, влаштовують спільні  літературні посиденьки «Душа в поезії купається», обмінюються творчими надбаннями зі студентами медичних училищ області і приймають від них поетичні відео-звернення. 
     Частими гостями на наших засідання є імениті поети Лебедина та педагоги-ветерани училища, які  розповідають студентам про свій творчий поетичний шлях. Дякуючи такій  вагомій дружній співпраці, ми маємо у своєму надбанні не одну збірку поетів, подаровану поетам-початківцям самими авторами. Ми також випустили свою збірку вірші  студентів-медиків «Поезія студентів в оксамитових рядках». Свої поезії і надбання кожен учасник гуртка  упорядкував у  яскравих портфоліо. 
     На даний час ми  з приємністю говоримо, що працівники Лебединської центральної районної бібліотеки і її керівник Тетяна Савеліївна Ольховик, організували нашу поетичну виставку у своєму гостинному закладі.  А ми, в знак подяки, залишили свою брошуру з віршами студентів  на поличках поряд з літературними скарбами відомих наших земляків.