День Святого Миколая - 2018

     Святий Миколай – казка чи реальність? Ми віримо в те, що він приходить до нас гості і у те, що чудеса стаються там, де в них вірять... У стінах нашого училища це особливе свято і для студентів, і для викладачів, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця. І з самого ранку наш директор Олександр Удодік, перевтілившись в образ Святого Миколая, обдарував і студентів, і викладачів «миколайчиками», щиро бажав усім здоров'я і всіляких гараздів. Із щирими посмішками ми приймали ці дарунки і раділи, що у нас в училищі живуть такі добрі багаторічні традиції. Вручивши «миколайчики» в головному корпусі училища Святий Миколай поспішив до ЦРЛ, де знаходиться наш навчальний корпус.
     Знову ж таки, за традицією, студенти-волонтери училища поспішали до відділення паліативної та хоспісної допомоги ЦРЛ. Співпереживаючи за хворобливі страждання пацієнтів відділення, студенти після вітально-музичної програми, роздали принесені «миколайчики». А з якою радістю наш волонтерський загін медиків привітав учнів, які прийшли на тематичний захід до Художнього музею. Всі присутні разом з куратором заходу Тетяною Химич раділи святу і представляли свою програму. А ще ми зібрали пакунки іграшок для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами в інклюзивно-ресурсний центр міста Лебедина. 
     Величне духовне свято ще раз підтвердило те, що всі ми є християни і просто люди на цій Землі, й не маємо права забувати про це.