"Міс коледжу 2021"

    Свято молодості і краси, свято весни і любові, свято вишуканості і чарівності з нагоди 8 березня відбулося у коледжі. Незрівнянну чарівність, справжню жіночність демонстрували дівчата під час конкурсів, виборюючи право називатися "Міс коледжу 2021". А весняний настрій і позитив дарували усім хлопці. Вітаючи дівчат та жінок зі святом, бажали жіночої краси і чарівності, весняного натхнення і світлої радості, постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі! 
     Дорогі дівчата! Вітаємо усіх  вас з перемогою у конкурсі. Нехай вас оточує  тепло, турбота і справжнє кохання, адже ви гідні тільки найкращого!
"Украінкою я народилася".Кажуть, у моді зараз природна краса. Свято молодості, креативності, чарівності подарували наші красуні-дівчата у переддень 8 Березня у Лебединському фаховому медичному коледжі. Вітаємо наших переможнець : "Міс оригінальність" - Москович Неля, "Міс грація"- Козінцева Каріна, " Міс вишуканість"- Зуєва Анастасія, "Міс  ніжність"-Моргаль Дарина, " Міс креативність"- Сиворакша Ксенія, "Міс глядацьких симпатій" -Подмазка Владислава, "Віце-міс"- Строкань Аліна, " Міс училища"- Петрюченко Альбіна".  Вітаємо всіх з весняним святом. Нехай ваша краса з кожним роком стає все яскравішою.