Зустріч випускників - 2020

    У час технічного прогресу Лебединський фаховий медичний коледж імені професора М.І.Ситенка на сайті Фейсбук розмістив інформацію про те, що традиційно, у першу суботу лютого відбудеться зустріч  училищних друзів. І, як результат, до рідної Альма-матір на хвилюючий і величний вечір зустрічі приїхали з усіх куточків України і не тільки випускники, які стали відомими не тільки в нашій області, світила медицини, аспіранти, доценти….. 
   При вході в училищі ми зустрічали  кожного,   бажаючі підходили до фотозони, робили світлини на згадку, поряд – інформаційні банери, які розповідали про  життя училища. Виставки у фото світлинах робіт студентів «Креативний подіум», поетичні портфоліо студентів-поетів «Оксамитові рядки», фото альбомів 5, 10, 20, 30, 40, 50 та 60-річної історії випуску зібрали біля себе випускників. 
     Цьогорічна  зустріч була доказом того, що хоч, закінчивши училище, випускники розійшлися різними дорогами, але всіх їх єднає одне – вогник  любові до близького і рідного: медика, Лебедина, до тих незабутніх студентських роківВедучі заходу – заступники директора: Жанна Смолова та Світлана Пухно запропонували увазі присутніх фільм «Історія училища в іменах», запрошували на сцену випускників різних років, які у цьому році відзначають свої ювілейні роки випуску.  Вони поринули у мандрівки до світ юності, бо наше училище не старіє і пам’ятає всіх своїх випускників, а випускники пам’ятають гімн училища, який вони традиційно виконали разом з нинішніми студентами. Свято спогадів, минулого і майбутнього продовжилося Хвилиною мовчання, вшановуючи  пам’ять викладачів та студентів  - випускників, які відійшли у вічність. Звучно пролунав училищний дзвінок, запрошуючи пригадати прекрасні училищні роки. Наша гордість – це наші випускники, імена всіх неможливо перерахувати, але хвилююче і приємно нам було запросити на сцену випускника, який закінчив училище 60 років тому-це наш шановний Павло Рева. Він колишній військовий, є викладачем-ветераном училища ,колишній класний керівник, група якого також приїхала на зустріч, 50 років тому закінчив училище і прийшов на зустріч наш нинішній викладач, інтелігент Валерій Парфило, щорічно приходить на зустріч з друзями наш випускник і відома людина Василь Кубрак. 40, 35, 20, 15... років по закінченню училища пройшло  у наших випускників,зі сцени вони розповідали про свої здобутки, ми ними пишалися. Навіть із Норвегії прилетів Олександр Назаров, подарував нам музичний дарунок. Також окрасою концерту став виступ випускника Олександра Волошина.
     Випускники відчували, що ми завжди їх чекаємо. Вони – наша гордість, вони наш стимул для подальшої праці, наш позитив і наша впевненість у завтрашньому дні.  Ми дарували  концертну програму, влаштовану силами студентів. Вокальні дуети, тріо, соло гуртка «Октава», запальні танці колективу «Максимум», ансамблю «Веселі ложки» поєднувалися зі спогадами і позитивними емоціями.
     Не можемо не гордитися, що серед дорогоцінних  випускників, які прийшли на цю зустріч є багато людей, які знайшли своє місце в житті, стали добрими спеціалістами і поважаними людьми. Польща, Норвегія, Київ, Біла Церква, Суми, Охтирка, Гадяч, Москва – це лише невеликий перелік населених пунктів, звідки завітали до нас поважні випускники. Щорічна традицію незмінна. До нових зустрічей, ми на Вас чекаємо і завжди Вам раді!